Selectează o Pagină

Proiectul si ideea consta în realizarea unui FlashMob Video cu un numar cât mai mare de scoli de dans si dansatori din România, executând aceeasi coregrafie. Se va realiza un videoclip ce va fi postat pe Youtube. Obiectivul este de a depasi pragul de 1 Million de View-uri iar prin acest clip sa promovam valorile, dansul si o viata sanatoasa prin miscare.

Initiatorul acestui proiect este coregraful international Cosma Levi si ne bucuram sa punem umarul in materializarea acestei idei.
„Cosma Levi Lennon se numără printre cei mai cunoscuti coregrafi Hip Hop Dance din Romania. Recomandându-se ca dansator, coregraf, juriu şi organizator de evenimente, a câştigat de-a lungul anilor titluri la numeroase concursuri de dans, campionate nationale si internaţionale.
Este singurul roman care a fost invitat de 5 ori consecutiv sa jurizeze la Campionatele Mondiale de Hip Hop in calitate de Membru de Elita, in Las Vegas si San Diego.De asemenea se afla printre primii 5 la nivel mondial care au obtinut licenta de Elita al Juriului Hip Hop International.
Este licenţiat în coregrafie, perfecţionându-şi arta în cadrul unor prestigioase seminarii de gen, dance-camp-uri şi şcoli de profil, printre care Broadway Dance Center New York, a colaborat cu coregrafi de la renumitul Teatru de Dans American – Alvin Ailey -, Urban Moves, Urban Dance Camp Germany etc.

Cosma Levi Lennon se numără printre iniţiatorii şi promotorii mişcării moderne a Hip Hop Dance-ului în România şi a lansat mulţi dansatori şi coregrafi, aceştia devenind ei înşişi nume importante pe scena genului si nu numai.” (preluare text –  http://romaniandancecup.ro/levi-cosma )

Asadar, ii astepam pe toti cei care iubesc dansul, pe data de 25 iulie, la sala A&M Dance Club, pentru a-l cunoaste si pentru a invata impreuna coregrafia pentru acest eveniment.

Programul este urmatorul:

– 10:00 – 13:00 – Antrenament si Predare Coregrafie
– 13:00 – 15:00 – Pauza pregatire filmare.
– 15:00 – 17:00 – Filmare Flashmob

Pretul va fi 50 Ron/participant. Pretul include absolut toate costurile legate de curs, de filmare, editare si montaj (vor fi realizate de catre un profesionist) plus costurile implicate de promovarea virala a clip-ului pe Youtube si Facebook.

Mai multe detalii pe contul nostru de facebook sau la numerele de telefon afisate in website.

Disclaimer: Imaginile cu Cosma  Levi  preluate de pe www.zidezi.ro si www.casomai.at.  Multumim.